лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Столярчук, В. М.

До списку авторів

Столярчук, В. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
Немає прим.
Статья
Столярчук, В. М.
Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Фізіологія харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Фізіологія харчування [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електронний ресурс]
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Організація готельного господарства [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації для написання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації з виконання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга

Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Проблеми та завдання практичної підготовки сучасного фахівця для готельно-ресторанного господарст...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Проблеми та завдання практичної підготовки сучасного фахівця для готельно-ресторанного господарст...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Стратегія інноваційного розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Стратегія інноваційного розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...
Доступно
 1 з 1
Книга

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового знежиреного [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового знежиреного [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому ...
Немає прим.
Статья
Капліна, Т. В.
Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому ...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні технології у готельному господарстві [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Інноваційні технології у готельному господарстві [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні технології в курортній справі [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Інноваційні технології в курортній справі [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
Немає прим.
Статья
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічні інновації як фактор розвитку нанотехнологій: практичні, економічні і маркетингові до...
Доступно
 1 з 1


Технологічні інновації як фактор розвитку нанотехнологій: практичні, економічні і маркетингові до...: звіт про НДР
2017 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)