Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Столярчук, В. М.
К списку авторов
Столярчук, В. М.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Статья
Столярчук, В. М.
Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
б.г.
ISBN отсутствует
Столярчук, В. М.
Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Капліна, Т. В.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електронний ресурс]
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електронний ресурс]
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует
Книга
Капліна, Т. В.
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації для написання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації для написання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует
Книга
Капліна, Т. В.
Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації з виконання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації з виконання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Проблеми та завдання практичної підготовки сучасного фахівця для готельно-ресторанного господарст...
б.г.
ISBN отсутствует
Столярчук, В. М.
Проблеми та завдання практичної підготовки сучасного фахівця для готельно-ресторанного господарст...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Стратегія інноваційного розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Стратегія інноваційного розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN отсутствует
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового знежиреного [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Столярчук, В. М.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового знежиреного [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует