Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Столярчук, В. М.
До списку авторів
Столярчук, В. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Дистанційне навчання як шлях до модернізації вищої освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Дистанційне навчання як шлях до модернізації вищої освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Капліна, Т. В.
Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації з виконання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації з виконання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Книга
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Книга
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]: навчальний посібник
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN 978-966-184-323-2
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]: навчальний посібник
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN 978-966-184-323-2
Электронный ресурс
Курсова робота зі спеціальності [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності 241...
ПУЕТ, 2022 р.
ISBN відсутній
Курсова робота зі спеціальності [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності 241...
ПУЕТ, 2022 р.
ISBN відсутній
Книга
Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній
Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній
Книга
Капліна, Т. В.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електронний ресурс]
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електронний ресурс]
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Книга
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерсь...
ПУЕТ, 2022 р.
ISBN відсутній
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерсь...
ПУЕТ, 2022 р.
ISBN відсутній
Книга
Капліна, Т. В.
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації для написання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації для написання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній