лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Столярчук, В. М.

До списку авторів

Столярчук, В. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
Немає прим.
Статья
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дистанційне навчання як шлях до модернізації вищої освіти [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Дистанційне навчання як шлях до модернізації вищої освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх збері...
Немає прим.
Статья
Капліна, Т. В.
Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх збері...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс]: метод. рекомендації з виконання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...
Доступно
 1 з 1
Книга

Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]
Доступно
 4 з 4
Книга

Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст]: навчальний посібник
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN 978-966-184-323-2

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології в курортній справі [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Інноваційні технології в курортній справі [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга

Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі [Текст]: метод. рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Інноваційні технології у готельному господарстві [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Інноваційні технології у готельному господарстві [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня...
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Курсова робота зі спеціальності [Електронний ресурс]
Доступно
 2 з 2
Электронный ресурс

Курсова робота зі спеціальності [Електронний ресурс]: методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності 241...
ПУЕТ, 2022 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно...
Доступно
 1 з 1
Книга

Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електронний ресурс]
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерсь...
Немає прим.
Книга

Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи здобувачами вищої освіти другого магістерсь...
ПУЕТ, 2022 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
Немає прим.
Статья
Столярчук, В. М.
Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Організація готельного господарства [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Організація готельного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації для написання курсової роботи
РВВ ПУЕТ, 2011 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому ...
Немає прим.
Статья
Капліна, Т. В.
Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому ...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.91)