лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Лозова, Т. М.

До списку авторів

Лозова, Т. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст]
Доступно
 154 з 154
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]
Доступно
 34 з 34
Книга
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст]
Доступно
 77 з 77
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 966-364-787-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Харчова цінність м'яса [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сирохман, І. В.
Харчова цінність м'яса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Транспортуваня, дозабійна підготовка і первинна переробка худоби [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сирохман, І. В.
Транспортуваня, дозабійна підготовка і первинна переробка худоби [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Субпродукти [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сирохман, І. В.
Субпродукти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

М'ясо пернатої дичини [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сирохман, І. В.
М'ясо пернатої дичини [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Контроль якості, фальсифікація і товарознавчо - санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів [Т...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сирохман, І. В.
Контроль якості, фальсифікація і товарознавчо - санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів [Т...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Сучасні методи дослідження якості і визначення харчових добавок у м'ясних продуктах [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сирохман, І. В.
Сучасні методи дослідження якості і визначення харчових добавок у м'ясних продуктах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Правила продажу і мерчандайзинг м'яса та м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сирохман, І. В.
Правила продажу і мерчандайзинг м'яса та м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив природних добавок на збереження якості ліпідної фракції печива цукрового [Текст]
Немає прим.
Статья
Давидович, О. Я.
Вплив природних добавок на збереження якості ліпідної фракції печива цукрового [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Поліпшення споживних властивостей печива [Текст]
Немає прим.
Статья
Сирохман, І. В.
Поліпшення споживних властивостей печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів: кекси [Текст]
Немає прим.
Статья
Сирохман, І. В.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів: кекси [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Поліпшення амінокислотного складу нових кексів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Лозова, Т. М.
Поліпшення амінокислотного складу нових кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження вмісту біологічно активних речовин у нетрадиційних природних добавках з антирадикальн...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Лозова, Т. М.
Дослідження вмісту біологічно активних речовин у нетрадиційних природних добавках з антирадикальн...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Товарознавство харчових продуктів. Зерноборошняні і кондитерські товари [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Лозова, Т. М.
Товарознавство харчових продуктів. Зерноборошняні і кондитерські товари [Текст]: контроль та експертиза якості: навч. посібник
Вид-во Львів. торгов.-екон. ун-ту, 2022 р.
ISBN 978-617-602-303-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.174)