лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Тарасенко, I. I.

До списку авторів

Тарасенко, I. I.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Устаткування у готельному та ресторанному господарстві
Доступно
 5 з 5
Книга

Устаткування у готельному та ресторанному господарстві: Опорний конспект лекцій
ЦПНМВ КНТЕУ, 2005 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Процеси та апарати харчових виробництв [Текст]
Доступно
 3 з 3
Книга
Тарасенко, I. I.
Процеси та апарати харчових виробництв [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2009 р.
ISBN 966-629-030-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст]
Доступно
 3 з 3
Книга
Шаповал, С. Л.
Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010 р.
ISBN 978-966-629-462-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст]
Доступно
 3 з 3
Книга
Шаповал, С. Л.
Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 р.
ISBN 978-966-629-462-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Процеси та апарати харчових виробництв [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Тарасенко, I. I.
Процеси та апарати харчових виробництв [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 р.
ISBN 966-629-030-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга

Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016 р.
ISBN 978-966-629-586-9

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.80)