лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Хомич, Г. П.

До списку авторів

Хомич, Г. П.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Техніка теплової стерилізації консервів в апаратах безперервної дії
Доступно
 1 з 1
Книга
Хомич, Г. П.
Техніка теплової стерилізації консервів в апаратах безперервної дії: Текст лекції
Укоопспілка. ПКI., 1998 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і...
Немає прим.
Книга

Підприємства і цехи малої потужності для переробки сільськогосподарської сировини: ефективність і...: Матеріали науково-практичної конференції 27-28 листопада 1997 року
ПКI, 1998 р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Матеріали наукової конференції за результатами досліджень професорсько-викладацького складу,аспір...
Доступно
 10 з 10
Книга

Матеріали наукової конференції за результатами досліджень професорсько-викладацького складу,аспір...
ПКI, 1999 р.
ISBN 966-95562-1-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Матеріали наукової конференції за результатами досліджень професорсько-викладацького складу,аспір...
Доступно
 10 з 10
Книга

Матеріали наукової конференції за результатами досліджень професорсько-викладацького складу,аспір...
ПКI, 1999 р.
ISBN 966-95562-1-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів [Електрон. ресурс]: програма з технологічної практики
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Консервна тара
Доступно
 65 з 65
Книга
Хомич, Г. П.
Консервна тара: Текст лекції. Технологія консервування сільськогосподарської продукції
РВВ ПКI, 2000 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Фізичні параметри процесу теплової стерилізації + [Електрон. ресурс]
Доступно
 90 з 90
Книга
Хомич, Г. П.
Фізичні параметри процесу теплової стерилізації + [Електрон. ресурс]: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Техніка теплової стерилізації консервів в апаратах періодичної дії + [Електрон. ресурс]
Доступно
 94 з 94
Книга
Хомич, Г. П.
Техніка теплової стерилізації консервів в апаратах періодичної дії + [Електрон. ресурс]: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс з дисципліни
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]: Програма, методичні вказівки і контрольні завдання
2000 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Комплексна переробка сільськогосподарської продукції [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Кожухар, В. В.
Комплексна переробка сільськогосподарської продукції [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Удосконалення технології виробництва соків із дикорослих ягід підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
Немає прим.
Статья
Рибіцька, Г. С.
Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Технологія виробництва фруктових компотів підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Вплив попередньої вакуумної обробки яблук на якість соку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Отримання з аронії чорноплідної соку підвищеної біологічної цінності
Немає прим.
Статья
Хомич, Г. П.
Отримання з аронії чорноплідної соку підвищеної біологічної цінності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Наукове обгрунтування режимів стерилізації [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Наукове обгрунтування режимів стерилізації [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Хомич, Г. П.
Порівняльна характеристика ягід журавлини болотної дикої та окультуреної
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.174)