лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Дорохін, В. О.

К списку авторов

Дорохін, В. О.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні
Нет экз.
Статья
Дорохін, В. О.
Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Використання міжнародних стандартів ІSO серії 9000 в забезпеченні якісних освітніх послуг Полтавс...
Нет экз.
Статья
Дорохін, В. О.
Використання міжнародних стандартів ІSO серії 9000 в забезпеченні якісних освітніх послуг Полтавс...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

До питання дослідження деяких тепло- і масообмінних процесів при двосторонньому жарінні м'ясопрод...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
До питання дослідження деяких тепло- і масообмінних процесів при двосторонньому жарінні м'ясопрод...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Курсове проектування обладнання підприємств харчування
Доступно
 199 из 199
Книга
Дорохін, В. О.
Курсове проектування обладнання підприємств харчування: Розрахунки і проектування теплового обладнання: Навч. посібник
РВЦ ПУСКУ, 2005 г.
ISBN 966-95562-7-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Навчальна діяльність студента як умова формування високої професійної якості фахівця + [Електрон....
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Навчальна діяльність студента як умова формування високої професійної якості фахівця + [Електрон....
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]
Доступно
 5 из 5
Книга

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]: матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 26 квіт. 2012 р.)
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-184-164-1

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]
Доступно
 5 из 5
Книга

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]: матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Полтава, 23 трав. 2013 р.
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Освітня діяльність споживчої кооперації України
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Освітня діяльність споживчої кооперації України
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Перспективне використання термостійкої плівки
Нет экз.
Статья
Дорохін, В. О.
Перспективне використання термостійкої плівки
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Підвищення харчової цінності смажених натуральних продуктів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Полтавський кооперативний інститут
Доступно
 1 из 1
Книга

Полтавський кооперативний інститут
Історичний нарис (1968 - 1993)
Полт. кооп. ін-т, 1993 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Полтавський університет економіки і торгівлі (1961-2011)
Доступно
 10 из 10
Книга

Полтавський університет економіки і торгівлі (1961-2011): історичний нарис
РВВ ПУЕТ, 2011 г.
ISBN 978-966-184-112-2


Заказать Заказать

На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 из 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Теплове обладнання підприємств харчування + [Електронний ресурс]
Доступно
 228 из 228
Книга
Дорохін, В. О.
Теплове обладнання підприємств харчування + [Електронний ресурс]: Підручник
РВВ ПУСКУ, 2004 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Управління якістю освітніх послуг вищих навчальних закладів
Нет экз.
Статья
Дорохін, В. О.
Управління якістю освітніх послуг вищих навчальних закладів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Управління якістю освітніх послуг вищих навчальних закладів з викоистанням міжнародним стандартів...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Управління якістю освітніх послуг вищих навчальних закладів з викоистанням міжнародним стандартів...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.200.171.156)