Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Доценко, В.
До списку авторів
Доценко, В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Шаран, Л.
Варто збагачувати булочні вироби порошками морських водоростей + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Шаран, Л.
Варто збагачувати булочні вироби порошками морських водоростей + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Арсеньєва, Л.
Тонкодисперговані концентрати харчових волокон у житньо-пшеничному хлібі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Арсеньєва, Л.
Тонкодисперговані концентрати харчових волокон у житньо-пшеничному хлібі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дослідження можливості використання горобинового борошна в технології булочних виробів [Текст] + ...
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження можливості використання горобинового борошна в технології булочних виробів [Текст] + ...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Сучасні підходи до технології виробництва хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабр...
б.р.
ISBN відсутній
Сучасні підходи до технології виробництва хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабр...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених плодовими порошками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених плодовими порошками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Кобець, О.
Використання харчових волокон у борошняних кондитерських виробах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кобець, О.
Використання харчових волокон у борошняних кондитерських виробах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Застосування порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Застосування порошку з ягід ожини в технологіях борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній