Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Ракша-Слюсарева, О. А.
До списку авторів
Ракша-Слюсарева, О. А.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Оцінка якості біологічно активних харчових продуктів із квіткового пилку
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Шляхи вирішення проблеми забезпечення якості картоплі щодо продукції, ураженої Y-вірусом картопл...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
12 з 12
Книга
Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2009 р.
ISBN 978-966-351-265-5
повний текст
Заказать
На полку
Немає прим.
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Використання базиліку в напоях функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Доступно
3 з 3
Книга
Ракша-Слюсарева, О. А.
Товарознавство і екогігієна харчових добавок [Текст]: опорний конспект лекцій
ДонНУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Немає прим.
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Харчова цінність м'ясних напівфабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
2 з 2
Книга
Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2015 р.
ISBN 978-966-351-265-5
Заказать
На полку