лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Ракша-Слюсарева, О. А.

До списку авторів

Ракша-Слюсарева, О. А.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Оцінка якості біологічно активних харчових продуктів із квіткового пилку
Немає прим.
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Оцінка якості біологічно активних харчових продуктів із квіткового пилку
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Шляхи вирішення проблеми забезпечення якості картоплі щодо продукції, ураженої  Y-вірусом картопл...
Немає прим.
Статья

Шляхи вирішення проблеми забезпечення якості картоплі щодо продукції, ураженої Y-вірусом картопл...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]
Доступно
 12 з 12
Книга

Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2009 р.
ISBN 978-966-351-265-5

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Використання базиліку в напоях функціонального призначення [Текст]
Немає прим.
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Використання базиліку в напоях функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст]
Немає прим.
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Використання базиліка звичайного , як харчової добавки при виробництві морозива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство і екогігієна харчових добавок [Текст]
Доступно
 3 з 3
Книга
Ракша-Слюсарева, О. А.
Товарознавство і екогігієна харчових добавок [Текст]: опорний конспект лекцій
ДонНУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Харчова цінність м'ясних напівфабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака [Текст]
Немає прим.
Статья
Ракша-Слюсарева, О. А.
Харчова цінність м'ясних напівфабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга

Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2015 р.
ISBN 978-966-351-265-5


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.171)