лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Юдіна, Т. I.

До списку авторів

Юдіна, Т. I.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Обгрунтування системи показників якості білково-вуглеводної молочної сировини
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування системи показників якості білково-вуглеводної молочної сировини
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження показників якості молочно-білкових напівфабрикатів на основі сколотин [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження показників якості молочно-білкових напівфабрикатів на основі сколотин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування технологічних параметрів одержання розчинної форми молочно-білкового концентрату із...
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування технологічних параметрів одержання розчинної форми молочно-білкового концентрату із...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Напівфабрикат для молочних коктейлів на основі сколотин [Текст]
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Напівфабрикат для молочних коктейлів на основі сколотин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обгрунтування раціональних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкової основи...
Немає прим.
Статья
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування раціональних технологічних параметрів і режимів виробництва молочно-білкової основи...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Молочно-рослинні фарші функціонального призначення [Текст]
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Молочно-рослинні фарші функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження тиксотропії емульсійного соусу у процесі зберігання [Текст]
Немає прим.
Статья

Дослідження тиксотропії емульсійного соусу у процесі зберігання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Обгрунтування вибору стабілізаторів у рецептурі молочних коктейлів на основі сколотин [Текст]
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Обгрунтування вибору стабілізаторів у рецептурі молочних коктейлів на основі сколотин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання плодово-ягідної сировини в технологіях молочних коктейлів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Юдіна, Т. I.
Використання плодово-ягідної сировини в технологіях молочних коктейлів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обгрунтування раціонального співвідношення рецептурних компонентів у напівфабрикатах для молочних...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Обгрунтування раціонального співвідношення рецептурних компонентів у напівфабрикатах для молочних...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження структурно-механічних властивостей комбінованих фаршів на основі концентрату зі сколо...
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Дослідження структурно-механічних властивостей комбінованих фаршів на основі концентрату зі сколо...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження біологічної цінності молочно-рослинних фаршів [Текст]
Немає прим.
Статья
Юдіна, Т. I.
Дослідження біологічної цінності молочно-рослинних фаршів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.85)