Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Архіпов, В. В.
До списку авторів
Архіпов, В. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Книга (аналит. описание)
Архіпов, В. В.
Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства
б.р.
ISBN відсутній
Архіпов, В. В.
Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Архіпов, В. В.
Нові види напівфабрикатів для кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній
Архіпов, В. В.
Нові види напівфабрикатів для кондитерських виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Архіпов, В. В.
Технологія борошняних і кондитерських виробів закордонної кухні
б.р.
ISBN відсутній
Архіпов, В. В.
Технологія борошняних і кондитерських виробів закордонної кухні
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства: навчальний посібник
Центр учб. л-ри, 2007 р.
ISBN відсутній
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства: навчальний посібник
Центр учб. л-ри, 2007 р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-611-01-0045-8
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-611-01-0045-8
Книга
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0290-2
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0290-2
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Книга
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0289-6
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0289-6
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-414-7
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-414-7
Книга
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617673-416-1
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617673-416-1
Книга
Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб.
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Архіпов, В. В.
Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб.
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Книга
Архіпов, В. В.
Судово-товарознавча експертиза товарів народного споживання та послуг: теорія та практика [Текст]: навч.-практ. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-421-5
Архіпов, В. В.
Судово-товарознавча експертиза товарів народного споживання та послуг: теорія та практика [Текст]: навч.-практ. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-421-5
Книга
Архіпов, В. В.
Судово-товарознавча експертиза товарів народного споживання та послуг: теорія та практика [Текст]: навч.-практ. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-733-3
Архіпов, В. В.
Судово-товарознавча експертиза товарів народного споживання та послуг: теорія та практика [Текст]: навч.-практ. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-733-3