лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Шаповал, Н. I.

До списку авторів

Шаповал, Н. I.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]
Немає прим.
Книга

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Полтавская кухня
Доступно
 1 з 1
Книга

Полтавская кухня: Метод. рекоменд.
Укоопсоюз. ПКИ, 1990 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 285 з 285
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: полтавська кухня : навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні рекомендації з розробки нормативних документів на продукцію громадського харчування [Ел...
Немає прим.
Книга
Шаповал, Н. I.
Методичні рекомендації з розробки нормативних документів на продукцію громадського харчування [Ел...: Для слухачів факультету підвищення кваліфікації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Передовий досвід роботи підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Передовий досвід роботи підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Експрес-інформація для слухачів факультету підвищення кваліфікації МІПК
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]: Для слухачів факультету підвищення кваліфікації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електрон. ресурс]
2001 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання пряно-ароматичних добавок для покращення властивостей вершкового масла
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Використання пряно-ароматичних добавок для покращення властивостей вершкового масла
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується"
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 1
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 1: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 2
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 2: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 3
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 3: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 4
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 4: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Можливості створення харчових продуктів з заданими властивостями на основі гарбузів
Немає прим.
Статья
Шаповал, Н. I.
Можливості створення харчових продуктів з заданими властивостями на основі гарбузів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Гарбузове насіння як сировина для виробництва нових продуктів харчування
Немає прим.
Статья
Шаповал, Н. I.
Гарбузове насіння як сировина для виробництва нових продуктів харчування
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
Немає прим.
Статья
Шаповал, Н. I.
Можливості використання рослинної сировини в технології виготовлення продукції на емульсійній основі
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)