Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шаповал, Н. I.
До списку авторів
Шаповал, Н. I.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
б.р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Громадське харчування у формуванні ринку харчових продуктів та послуг у сільській місцевості
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: полтавська кухня : навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: полтавська кухня : навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електрон. ресурс]
2001 р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації та вимоги щодо підготовки магістерських робіт [Електрон. ресурс]
2001 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Використання пряно-ароматичних добавок для покращення властивостей вершкового масла
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Використання пряно-ароматичних добавок для покращення властивостей вершкового масла
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Проблеми методичного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності "Технологія харчування"
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 1: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 1: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 2: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 2: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 3: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 3: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 4: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка системи якості ПКІ у відповідності з міжнародними стандартами ІSO серії 9000. Ч. 4: Звіт про науково-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Статья
Шаповал, Н. I.
Можливості створення харчових продуктів з заданими властивостями на основі гарбузів
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Можливості створення харчових продуктів з заданими властивостями на основі гарбузів
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Шаповал, Н. I.
Гарбузове насіння як сировина для виробництва нових продуктів харчування
б.р.
ISBN відсутній
Шаповал, Н. I.
Гарбузове насіння як сировина для виробництва нових продуктів харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рогова, А. Л.
Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
б.р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Процесний підхід як сучасний елемент управління якістю практичної підготовки студентів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній