Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рибіцька, Г. С.
До списку авторів
Рибіцька, Г. С.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 р.
ISBN відсутній
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.р.
ISBN відсутній
Шкарупа, В. Г.
Проектування змісту навчання при підготовці фахівців за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.р.
ISBN відсутній
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Рибіцька, Г. С.
Методика викладання спеціальних дисциплін [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Методика викладання спеціальних дисциплін [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Книга
Рибак, Г. М.
Екологія та нешкідливість харчових продуктів [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Екологія та нешкідливість харчових продуктів [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
б.р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Проблеми підготовки інженерів-технологів без відриву від виробництва в умовах реформування вищої ...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Вплив електрофізичних методів обробки та якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Рибіцька, Г. С.
Харчові технології [Електроннй ресурс]: збірник ситуаційних задач
ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Харчові технології [Електроннй ресурс]: збірник ситуаційних задач
ПУЕТ, 2010 р.
ISBN відсутній