лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Рибак, Г. М.

До списку авторів

Рибак, Г. М.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Прянощі для харчової промисловості
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Прянощі для харчової промисловості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Зберігання і переработка овочів,фруктів та винограду в домашніх умовах
Доступно
 1 з 1
Книга
Анохіна, В. I.
Зберігання і переработка овочів,фруктів та винограду в домашніх умовах
Урожай, 1992 р.
ISBN 5-337-01108-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Доступно
 1 з 1
Книга
Анохіна, В. I.
Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Урожай, 1988 р.
ISBN 5-337-00134-5


Заказать Заказать

На полку На полку

Зберігання ягід під дією постійного струму малої потужності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гайворонська, З. М.
Зберігання ягід під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
Немає прим.
Статья
Рибіцька, Г. С.
Нові консерви з підвищеною біологічною цінністю
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження способу зберігання яблук з використанням постійного струму малої потужності
Немає прим.
Статья
Гайворонська, З. М.
Дослідження способу зберігання яблук з використанням постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.1
Доступно
 44 з 44
Книга
Рибак, Г. М.
Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.1: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Довідник по переробці плодів, ягід і винограду
Доступно
 1 з 1
Книга
Рибак, Г. М.
Довідник по переробці плодів, ягід і винограду
Урожай, б.р.
ISBN 5-337-00493-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Консервована продукція на основі м'яса равлика Helіx
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Консервована продукція на основі м'яса равлика Helіx
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Зберігання пряних трав під дією постійного струму малої потужності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Гайворонська, З. М.
Зберігання пряних трав під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка режимів сушіння трави пряних рослин
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Луговська, В. Г.
Розробка режимів сушіння трави пряних рослин
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Способи зберігання зелених томатів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Способи зберігання зелених томатів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.2 + [Електрон. ресурс]
Доступно
 39 з 39
Книга
Рибак, Г. М.
Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.2 + [Електрон. ресурс]: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Стан розвитку тваринництва, породи сільськогосподарських тварин
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Стан розвитку тваринництва, породи сільськогосподарських тварин
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості формування ресурсів м'яса з нетрадиційних видів тварин
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Особливості формування ресурсів м'яса з нетрадиційних видів тварин: Використання кролів та нутрій, значення вівчарства
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Можливості вирощування страусів в Україні
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Можливості вирощування страусів в Україні
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.174)