Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Рибак, Г. М.
До списку авторів
Рибак, Г. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Рибіцька, Г. С.
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Нові овочеві консерви для дієтичного харчування
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Анохіна, В. I.
Зберігання і переработка овочів,фруктів та винограду в домашніх умовах
Урожай, 1992 р.
ISBN 5-337-01108-1
Анохіна, В. I.
Зберігання і переработка овочів,фруктів та винограду в домашніх умовах
Урожай, 1992 р.
ISBN 5-337-01108-1
Книга
Анохіна, В. I.
Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Урожай, 1988 р.
ISBN 5-337-00134-5
Анохіна, В. I.
Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах
Урожай, 1988 р.
ISBN 5-337-00134-5
Книга (аналит. описание)
Гайворонська, З. М.
Зберігання ягід під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній
Гайворонська, З. М.
Зберігання ягід під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Рибак, Г. М.
Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.1: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.1: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Консервована продукція на основі м'яса равлика Helіx
б.р.
ISBN відсутній
Шеляков, О. П.
Консервована продукція на основі м'яса равлика Helіx
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Гайворонська, З. М.
Зберігання пряних трав під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній
Гайворонська, З. М.
Зберігання пряних трав під дією постійного струму малої потужності
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Способи розширення асортименту маринованих шампіньонів штучно вирощених
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Луговська, В. Г.
Розробка режимів сушіння трави пряних рослин
б.р.
ISBN відсутній
Луговська, В. Г.
Розробка режимів сушіння трави пряних рослин
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Рибак, Г. М.
Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.2 + [Електрон. ресурс]: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв. Ч.2 + [Електрон. ресурс]: Курс лекцій
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Стан розвитку тваринництва, породи сільськогосподарських тварин
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Стан розвитку тваринництва, породи сільськогосподарських тварин
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Особливості формування ресурсів м'яса з нетрадиційних видів тварин: Використання кролів та нутрій, значення вівчарства
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Особливості формування ресурсів м'яса з нетрадиційних видів тварин: Використання кролів та нутрій, значення вівчарства
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Вплив концентрації солі на якість прянощів, виготовлених способом сухого посолу
б.р.
ISBN відсутній