Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сухолотюк, І. С.
До списку авторів
Сухолотюк, І. С.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 р.
ISBN відсутній
Книга
Сухолотюк, І. С.
Основи технології виноградних вин: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Сухолотюк, І. С.
Основи технології виноградних вин: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній
Книга
Сухолотюк, І. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній
Сухолотюк, І. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І. С.
Активізація самостійної пізнавальної діяльності студентів
б.р.
ISBN відсутній
Сухолотюк, І. С.
Активізація самостійної пізнавальної діяльності студентів
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.р.
ISBN відсутній
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Особливості формування контингенту студентів в умовах європейської інтеграції
б.р.
ISBN відсутній
Рибак, Г. М.
Особливості формування контингенту студентів в умовах європейської інтеграції
б.р.
ISBN відсутній