лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Сухолотюк, І. С.

До списку авторів

Сухолотюк, І. С.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Прянощі для харчової промисловості
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Прянощі для харчової промисловості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія зберігання сільськогосподарської продукції
Доступно
 157 з 157
Книга
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Основи технології виноградних вин
Доступно
 95 з 95
Книга
Сухолотюк, І. С.
Основи технології виноградних вин: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія зберігання сільськогосподарської продукції [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Сухолотюк, І. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Активізація самостійної пізнавальної діяльності студентів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І. С.
Активізація самостійної пізнавальної діяльності студентів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рибіцька, Г. С.
Загальна технологія харчових виробництв [Електрон. ресурс]: Лабораторний практикум
2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Сухолотюк, І. С.
Технологія і якість ферментованих плодів фізалісу
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості формування контингенту студентів в умовах європейської інтеграції
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Рибак, Г. М.
Особливості формування контингенту студентів в умовах європейської інтеграції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)