лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Дорохіна, М. О.

До списку авторів

Дорохіна, М. О.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Інтенсифікація процесу виробництва хлібобулочних виробів з використанням електромагнітного поля
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Інтенсифікація процесу виробництва хлібобулочних виробів з використанням електромагнітного поля
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]
Немає прим.
Книга

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]: Для слухачів факультету підвищення кваліфікації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія борошняних кондитерських виробів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Технологія борошняних кондитерських виробів [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс з дисципліни
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інформаційне забезпечення дисциплін - основа якості навчального процесу вищої школи
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Інформаційне забезпечення дисциплін - основа якості навчального процесу вищої школи
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...
Немає прим.
Книга
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується"
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Моніторинг якості проведення лабораторних занять та його вплив на формування професійних здібност...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Моніторинг якості проведення лабораторних занять та його вплив на формування професійних здібност...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників
Немає прим.
Статья
Дорохіна, М. О.
Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників: Викладачі ПУСКУ
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія продукції громадського харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції громадського харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання грецьких горіхів та арахісу у виробництві м'ясних виробів
Немає прим.
Статья
Дорохіна, М. О.
Використання грецьких горіхів та арахісу у виробництві м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Гармонізація наукової студентської роботи в умовах європейської інтеграції
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Гармонізація наукової студентської роботи в умовах європейської інтеграції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія продукції харчування [Текст]
Доступно
 167 з 167
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Роль методичного забезпечення в підготовці фахівців без відриву від виробництва в умовах реформув...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Роль методичного забезпечення в підготовці фахівців без відриву від виробництва в умовах реформув...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія продукції харчування [Текст]
Доступно
 11 з 11
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія продукції харчування [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)