Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дорохіна, М. О.
До списку авторів
Дорохіна, М. О.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Інтенсифікація процесу виробництва хлібобулочних виробів з використанням електромагнітного поля
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Інтенсифікація процесу виробництва хлібобулочних виробів з використанням електромагнітного поля
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Капліна, Т. В.
Технологія борошняних кондитерських виробів [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс з дисципліни
2002 р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Технологія борошняних кондитерських виробів [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс з дисципліни
2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Інформаційне забезпечення дисциплін - основа якості навчального процесу вищої школи
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Інформаційне забезпечення дисциплін - основа якості навчального процесу вищої школи
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Розробка проекту державного стандарту "Кулінарна продукція, що реалізується": Звіт про наукову-дослідну роботу
РВВ ПУСКУ, 2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Моніторинг якості проведення лабораторних занять та його вплив на формування професійних здібност...
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Моніторинг якості проведення лабораторних занять та його вплив на формування професійних здібност...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Можливості заміни яйцепродуктів у виробах із пісочного тіста з гарбузовим насінням
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Вплив борошна гарбузового насіння на структурно-механічні характеристики тіста
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції громадського харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції громадського харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній
Статья
Дорохіна, М. О.
Використання грецьких горіхів та арахісу у виробництві м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Використання грецьких горіхів та арахісу у виробництві м'ясних виробів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дорохіна, М. О.
Гармонізація наукової студентської роботи в умовах європейської інтеграції
б.р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Гармонізація наукової студентської роботи в умовах європейської інтеграції
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Роль методичного забезпечення в підготовці фахівців без відриву від виробництва в умовах реформув...
б.р.
ISBN відсутній
Роль методичного забезпечення в підготовці фахівців без відриву від виробництва в умовах реформув...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN відсутній