лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Скрипник, В. О.

До списку авторів

Скрипник, В. О.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Обладнання підприємств торгівлі і сфери послуг [Текст] + [Електрон. ресурс]
Доступно
 100 з 100
Книга

Обладнання підприємств торгівлі і сфери послуг [Текст] + [Електрон. ресурс]: навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 з 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників
Немає прим.
Статья
Дорохіна, М. О.
Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників: Викладачі ПУСКУ
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Моніторинг якості процесів і результатів формування творчих здібностей при підготовці сучасного і...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Моніторинг якості процесів і результатів формування творчих здібностей при підготовці сучасного і...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Скрипник, В. О.
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Скрипник, В. О.
Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Навч.-метод. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Цивільна оборона [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга

Цивільна оборона [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2 "Цивільна оборона" [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Балинський, В. С.
Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2 "Цивільна оборона" [Електрон. ресурс]: Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Проблеми запровадження кредитно-модульної системи при вивченні дисципліни "Обладнання підприємств...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Проблеми запровадження кредитно-модульної системи при вивченні дисципліни "Обладнання підприємств...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2. Цивільна оборона [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2. Цивільна оборона [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Особливості організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання з курсу "Обладнання п...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Особливості організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання з курсу "Обладнання п...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Системи технологій промисловості [Текст]. Ч. 1
Доступно
 5 з 5
Книга
Скрипник, В. О.
Системи технологій промисловості [Текст]. Ч. 1: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга

Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс]: збірник ситуаційних задач і тестів
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м'яса в умовах осьового стиснен...
Доступно
 5 з 5
Книга
Скрипник, В. О.
Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м'яса в умовах осьового стиснен...: монографія
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN 978-966-184-149-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Системи технологій промисловості [Текст]. Ч. 2
Доступно
 5 з 5
Книга
Скрипник, В. О.
Системи технологій промисловості [Текст]. Ч. 2: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електронний ресурс]
Доступно
 10 з 10
Электронный ресурс
Бичков, Я. М.
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електронний ресурс]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.85)