Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Скрипник, В. О.
К списку авторов
Скрипник, В. О.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга
Обладнання підприємств торгівлі і сфери послуг [Текст] + [Електрон. ресурс]: навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN отсутствует
Обладнання підприємств торгівлі і сфери послуг [Текст] + [Електрон. ресурс]: навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.г.
ISBN отсутствует
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Моніторинг якості процесів і результатів формування творчих здібностей при підготовці сучасного і...
б.г.
ISBN отсутствует
Оберемок, В. М.
Моніторинг якості процесів і результатів формування творчих здібностей при підготовці сучасного і...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Скрипник, В. О.
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 г.
ISBN отсутствует
Скрипник, В. О.
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
б.г.
ISBN отсутствует
Скрипник, В. О.
Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.г.
ISBN отсутствует
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Скрипник, В. О.
Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Навч.-метод. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует
Скрипник, В. О.
Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Навч.-метод. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Проблеми запровадження кредитно-модульної системи при вивченні дисципліни "Обладнання підприємств...
б.г.
ISBN отсутствует
Скрипник, В. О.
Проблеми запровадження кредитно-модульної системи при вивченні дисципліни "Обладнання підприємств...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Особливості організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання з курсу "Обладнання п...
б.г.
ISBN отсутствует
Оберемок, В. М.
Особливості організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання з курсу "Обладнання п...
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс]: збірник ситуаційних задач і тестів
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс]: збірник ситуаційних задач і тестів
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует
Книга
Скрипник, В. О.
Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м'яса в умовах осьового стиснен...: монографія
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-184-149-8
Скрипник, В. О.
Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м'яса в умовах осьового стиснен...: монографія
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-184-149-8
Электронный ресурс
Бичков, Я. М.
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електронний ресурс]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует
Бичков, Я. М.
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електронний ресурс]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Скрипник, В. О.
Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует