лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Скрипник, В. О.

К списку авторов

Скрипник, В. О.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Обладнання підприємств торгівлі і сфери послуг [Текст] + [Електрон. ресурс]
Доступно
 100 из 100
Книга

Обладнання підприємств торгівлі і сфери послуг [Текст] + [Електрон. ресурс]: навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...
Доступно
 1 из 1
Книга

Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників
Нет экз.
Статья
Дорохіна, М. О.
Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників: Викладачі ПУСКУ
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Моніторинг якості процесів і результатів формування творчих здібностей при підготовці сучасного і...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Моніторинг якості процесів і результатів формування творчих здібностей при підготовці сучасного і...
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Скрипник, В. О.
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2003 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Результати дослідження рівномірності температурного поля робочої камери пароконвектомату G 423 E ...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Скрипник, В. О.
Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Навч.-метод. комплекс
2006 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Цивільна оборона [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга

Цивільна оборона [Електрон. ресурс]: Опорний конспект лекцій
2007 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2 "Цивільна оборона" [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга
Балинський, В. С.
Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2 "Цивільна оборона" [Електрон. ресурс]: Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2007 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Проблеми запровадження кредитно-модульної системи при вивченні дисципліни "Обладнання підприємств...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Проблеми запровадження кредитно-модульної системи при вивченні дисципліни "Обладнання підприємств...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2. Цивільна оборона [Електрон. ресурс]
Нет экз.
Книга

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2. Цивільна оборона [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2008 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Особливості організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання з курсу "Обладнання п...
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Особливості організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання з курсу "Обладнання п...
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Системи технологій промисловості [Текст]. Ч. 1
Доступно
 5 из 5
Книга
Скрипник, В. О.
Системи технологій промисловості [Текст]. Ч. 1: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс]
Нет экз.
Книга

Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс]: збірник ситуаційних задач і тестів
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м'яса в умовах осьового стиснен...
Доступно
 5 из 5
Книга
Скрипник, В. О.
Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м'яса в умовах осьового стиснен...: монографія
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-184-149-8

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Системи технологій промисловості [Текст]. Ч. 2
Доступно
 5 из 5
Книга
Скрипник, В. О.
Системи технологій промисловості [Текст]. Ч. 2: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 г.
ISBN отсутствует

полный текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електронний ресурс]
Доступно
 10 из 10
Электронный ресурс
Бичков, Я. М.
Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва [Електронний ресурс]: навч.-метод. посібник
ПУЕТ, 2013 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2022 (IP=44.200.171.74)