лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Скрипник, В. О.

До списку авторів

Скрипник, В. О.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга

Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс]: збірник ситуаційних задач і тестів
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2 "Цивільна оборона" [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Балинський, В. С.
Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2 "Цивільна оборона" [Електрон. ресурс]: Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2007 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2. Цивільна оборона [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга

Безпека життєдіяльності. Змістовий модуль 2. Цивільна оборона [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Визначення, оцінка та аналіз ризиків діяльності деканату як структурного підрозділу університету ...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Визначення, оцінка та аналіз ризиків діяльності деканату як структурного підрозділу університету ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників
Немає прим.
Статья
Дорохіна, М. О.
Вплив різних методів смаження м'яса на зміну його деяких фізико-хімічних показників: Викладачі ПУСКУ
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дорохін, В. О.
Дослідження двосторонньої жарки м"ясопродуктів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження ефективності процесів термобаричного оброблення харчових продуктів. Розробка вимог до...
Доступно
 1 з 1


Дослідження ефективності процесів термобаричного оброблення харчових продуктів. Розробка вимог до...: звіт про НДР
2017 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження ефективності процесів термобаричної обробки харчових продуктів. Розробка вимог до кон...
Доступно
 1 з 1


Дослідження ефективності процесів термобаричної обробки харчових продуктів. Розробка вимог до кон...: звіт про НДР
2017 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Дейниченко, Г. В.
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умов...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м'яса з висок...
Немає прим.
Статья
Скрипник, В. О.
Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м'яса з висок...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м'яса під діє...
Немає прим.
Статья
Скрипник, В. О.
Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м'яса під діє...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інтенсифікація технологічних процесів з використанням різних фізичних методів з метою енергозбере...
Доступно
 1 з 1


Інтенсифікація технологічних процесів з використанням різних фізичних методів з метою енергозбере...: звіт про НДР
2017 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Інтенсифікація технологічних процесів з використанням різних фізичних методів з метою енергозбере...
Доступно
 1 з 1


Інтенсифікація технологічних процесів з використанням різних фізичних методів з метою енергозбере...: звіт про НДР
2017 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Скрипник, В. О.
Можливі напрямки індустріалізації виробництва смажених натуральних виробів із м'яса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Моніторинг якості процесів і результатів формування творчих здібностей при підготовці сучасного і...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Оберемок, В. М.
Моніторинг якості процесів і результатів формування творчих здібностей при підготовці сучасного і...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Електронний ресурс]: матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 15 квітня 2021 року)
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN 978-966-184-402-4

повний текст


На полку На полку

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]: матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару (м. Полтава, 6 квітня 2017 р.)
ПУЕТ, 2017 р.
ISBN 978-966-184-268-6

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]: матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 року)
ПУЕТ, 2019 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга

Нові технології і обладнання харчових виробництв [Текст]: матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 19 квітня 2018 року)
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Скрипник, В. О.
Обладнання підприємств громадського харчування [Електрон. ресурс]: Навч.-метод. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.175)