лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Паска, М. З.

До списку авторів

Паска, М. З.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Визначення доброякісності м'яса птиці [Текст] + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Стоцко, З. О.
Визначення доброякісності м'яса птиці [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Паска, М. З.
Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]: навч. посібник
Сполом, 2013 р.
ISBN 978-966-665-935-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Контроль якості м'ясних функціональних котлет [Текст]
Немає прим.
Статья
Паска, М. З.
Контроль якості м'ясних функціональних котлет [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
Немає прим.
Статья
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Організація роботи сомельє [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Паска, М. З.
Організація роботи сомельє [Електронний ресурс]: конспект лекцій
Львів. держ. ун-т фіз. культури, 2019 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.87)