Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Паска, М. З.
К списку авторов
Паска, М. З.
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Нет экз.
Статья
Стоцко, З. О.
Визначення доброякісності м'яса птиці [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Статья
Паска, М. З.
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’я...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Паска, М. З.
Контроль якості м'ясних функціональних котлет [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Книга
Паска, М. З.
Організація роботи сомельє [Електронний ресурс]: конспект лекцій
Львів. держ. ун-т фіз. культури, 2019 р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Паска, М. З.
Технологія маргаринових та промислових жирів [Текст]: навч. посібник
Сполом, 2013 р.
ISBN 978-966-665-935-7
Заказать
На полку