Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Янчева, М. О.
До списку авторів
Янчева, М. О.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Янчева, М. О.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Янчева, М. О.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Онищенко, В. М.
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN 978-966-680-472-6
Онищенко, В. М.
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN 978-966-680-472-6
Книга
Товарознавство риби та рибних товарів [Текст]: навч. посіб.
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-617-673-074-3
Товарознавство риби та рибних товарів [Текст]: навч. посіб.
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-617-673-074-3
Книга (аналит. описание)
Янчева, М. О.
Дослідження мікроструктури мясних посічених напівфабрикатів з додаванням комппозиції кріопротекто...
б.р.
ISBN відсутній
Янчева, М. О.
Дослідження мікроструктури мясних посічених напівфабрикатів з додаванням комппозиції кріопротекто...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-617-673-524-3
Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-617-673-524-3
Книга
Большакова, В. А.
Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс]: навч. посібник
ДБТУ, 2021 р.
ISBN відсутній
Большакова, В. А.
Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс]: навч. посібник
ДБТУ, 2021 р.
ISBN відсутній
Книга
Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях) [Електронний рес...: навч. посібник
ДБТУ, 2023 р.
ISBN відсутній
Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса (у схемах і таблицях) [Електронний рес...: навч. посібник
ДБТУ, 2023 р.
ISBN відсутній