Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Крапивницька, I.
До списку авторів
Крапивницька, I.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Кирпіченкова, О.
Пектин з морквяного пюре [Текст]: як позначається його вміст на якості сирцевих пряників
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Мацько, Л.
Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Йовбак, У.
Вплиа додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та мор...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Оболкіна, В.
Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Перспективи застосування сиропу із цукрових буряків підвищеної біологічної цінності у технологіях...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Сивній, І.
Особливості зберігання білково-збивного крему з доданням горобинового та журавлинового пюре [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку