лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Новікова, О. В.

До списку авторів

Новікова, О. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | вперед >>
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]
Доступно
 37 з 37
Книга
Ростовський, В. С.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 18 з 18
Книга
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2010 р.
ISBN 978-966-2174-07-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Асортимент порцеляново-фаянсового посуду [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Мостова, Л. М.
Асортимент порцеляново-фаянсового посуду [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Асортимент кришталевого та склянного посуду [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Мостова, Л. М.
Асортимент кришталевого та склянного посуду [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Асортимент металевого посуду та столових приборів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Мостова, Л. М.
Асортимент металевого посуду та столових приборів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Асортимент керамічного, дерев'яного, паперового та посуду з полімерних матеріалів та фольгокартон...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Мостова, Л. М.
Асортимент керамічного, дерев'яного, паперового та посуду з полімерних матеріалів та фольгокартон...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Сутність та види меню [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Мостова, Л. М.
Сутність та види меню [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обладнання підприємств сфери торгівлі [Текст]
Доступно
 50 з 50
Книга
Черевко, О. I.
Обладнання підприємств сфери торгівлі [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2010 р.
ISBN 978-966-2174-10-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Науково-технічний прогрес та його вплив на розвиток торгівлі [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Науково-технічний прогрес та його вплив на розвиток торгівлі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Торговельні автомати [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Торговельні автомати [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Торговельний інвентар [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Черевко, О. I.
Торговельний інвентар [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 15 з 15
Книга
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2011 р.
ISBN 978-966-2174-07-6
 1.5 (2)


Заказать Заказать

На полку На полку

Обладнання підприємств сфери торгівлі [Текст]
Доступно
 6 з 6
Книга
Черевко, О. I.
Обладнання підприємств сфери торгівлі [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2011 р.
ISBN 978-966-2174-10-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]
Доступно
 22 з 22
Книга

Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]: навч. посіб.
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-05-5

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Особливості харчування іноземних туристів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Особливості харчування іноземних туристів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Шведський стіл - як прогресивна форма обслуговування іноземних туристів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Шведський стіл - як прогресивна форма обслуговування іноземних туристів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Обслуговування банкетів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)

Обслуговування банкетів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]
Доступно
 14 з 14
Книга

Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-01-7

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 6 з 6
Книга
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Ліра-К, 2012 р.
ISBN 978-966-2609-12-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга

Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів [Текст]: підручник
Світ книг, 2014 р.
ISBN 978-966-2678-17-8

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.85)