Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Шильман, Л. З.
К списку авторов
Шильман, Л. З.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга
Дипломное проектирование: Учеб. пособие
Харьк. ин-т обществ. питания, 1992 г.
ISBN 5-7707-2500-1
Дипломное проектирование: Учеб. пособие
Харьк. ин-т обществ. питания, 1992 г.
ISBN 5-7707-2500-1
Книга
Беляев, М. И.
Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании
Экономика, 1975 г.
ISBN отсутствует
Беляев, М. И.
Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании
Экономика, 1975 г.
ISBN отсутствует
Книга
Вирич, Л. Я.
Улучшение качества продукции общественного питания
Техніка, 1981 г.
ISBN отсутствует
Вирич, Л. Я.
Улучшение качества продукции общественного питания
Техніка, 1981 г.
ISBN отсутствует
Книга
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-781-9
Жири у виробництві харчової подукції [Текст]: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-781-9
Книга
Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Університетська книга, 2016 г.
ISBN отсутствует
Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Університетська книга, 2016 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Шильман, Л. З.
Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Шильман, Л. З.
Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 г.
ISBN отсутствует
Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 г.
ISBN отсутствует
Книга
Магістерська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 г.
ISBN отсутствует
Магістерська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 г.
ISBN отсутствует