лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Шильман, Л. З.

К списку авторов

Шильман, Л. З.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Дипломное проектирование
Доступно
 22 из 22
Книга

Дипломное проектирование: Учеб. пособие
Харьк. ин-т обществ. питания, 1992 г.
ISBN 5-7707-2500-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании
Доступно
 1 из 1
Книга
Беляев, М. И.
Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании
Экономика, 1975 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Улучшение качества продукции общественного питания
Доступно
 2 из 2
Книга
Вирич, Л. Я.
Улучшение качества продукции общественного питания
Техніка, 1981 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Энциклопедия питания [Текст]
Нет экз.
Многотомник

Энциклопедия питания [Текст]: в 10 т.
Мир книг, 2013 - г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Жири у виробництві харчової подукції [Текст]
Доступно
 2 из 2
Книга

Жири у виробництві харчової подукції [Текст]: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-781-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Випускна бакалаврська робота [Текст]
Доступно
 2 из 2
Книга

Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Університетська книга, 2016 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Шильман, Л. З.
Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Випускна бакалаврська робота [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга

Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

Магістерська робота [Текст]
Доступно
 1 из 1
Книга

Магістерська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2022 (IP=3.235.228.219)