лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Шильман, Л. З.

До списку авторів

Шильман, Л. З.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Дипломное проектирование
Доступно
 22 з 22
Книга

Дипломное проектирование: Учеб. пособие
Харьк. ин-т обществ. питания, 1992 р.
ISBN 5-7707-2500-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании
Доступно
 1 з 1
Книга
Беляев, М. И.
Совершенствование процессов тепловой обработки продуктов в общественном питании
Экономика, 1975 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Улучшение качества продукции общественного питания
Доступно
 2 з 2
Книга
Вирич, Л. Я.
Улучшение качества продукции общественного питания
Техніка, 1981 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Энциклопедия питания [Текст]
Немає прим.
Многотомник

Энциклопедия питания [Текст]: в 10 т.
Мир книг, 2013 - р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Жири у виробництві харчової подукції [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга

Жири у виробництві харчової подукції [Текст]: монографія
Університетська книга, 2016 р.
ISBN 978-966-680-781-9

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Випускна бакалаврська робота [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга

Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Університетська книга, 2016 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шильман, Л. З.
Асортимент і показники якості спредів і сумішей жирів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Випускна бакалаврська робота [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга

Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Магістерська робота [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга

Магістерська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Сучасні досягнення харчової науки. У 2-х ч. Ч. 2 [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга

Сучасні досягнення харчової науки. У 2-х ч. Ч. 2 [Електронний ресурс]: навч. посібник
Олді-плюс, 2022 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.86)