Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баль-Прилипко, Л. В.
До списку авторів
Баль-Прилипко, Л. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Система якості та безпеки молочних продуктів США і України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Система якості та безпеки молочних продуктів США і України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Перспективи застосування фітопрепаратів у мясній промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Перспективи застосування фітопрепаратів у мясній промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Перспективні способи пролонгації терміну зберігання м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Перспективні способи пролонгації терміну зберігання м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Інноваційні шляхи вдосконалення технології зберігання варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Інноваційні шляхи вдосконалення технології зберігання варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні технологічні особливості виробництва делікатесних м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні технологічні особливості виробництва делікатесних м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Фізико-хімічні властивості розсольних композицій для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Фізико-хімічні властивості розсольних композицій для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти упаковки для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти упаковки для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні функціональні інгредієнти для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні функціональні інгредієнти для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Актуальні проблеми та основні тенденції м'ясопереробної галузі АПК [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Актуальні проблеми та основні тенденції м'ясопереробної галузі АПК [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л. В.
Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній