лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Баль-Прилипко, Л. В.

До списку авторів

Баль-Прилипко, Л. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Ценность Продуктов и Качество Жизни [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Ценность Продуктов и Качество Жизни [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Контроль якості - шлях до виходу з кризи[Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Контроль якості - шлях до виходу з кризи[Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вдосконалення використання жировмісної сировини при виробництві ковбасних виробів [Текст] + [Елек...
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Вдосконалення використання жировмісної сировини при виробництві ковбасних виробів [Текст] + [Елек...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Система якості та безпеки молочних продуктів США і України [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Система якості та безпеки молочних продуктів США і України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспективи застосування фітопрепаратів у мясній промисловості [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Перспективи застосування фітопрепаратів у мясній промисловості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Перспективні способи пролонгації терміну зберігання м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья

Перспективні способи пролонгації терміну зберігання м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Інноваційні шляхи вдосконалення технології зберігання варених ковбас [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Інноваційні шляхи вдосконалення технології зберігання варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

"Жива вода" у м'ясних продуктах [Текст]
Немає прим.
Статья

"Жива вода" у м'ясних продуктах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Сучасні технологічні особливості виробництва делікатесних м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні технологічні особливості виробництва делікатесних м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Фізико-хімічні властивості розсольних композицій для м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Фізико-хімічні властивості розсольних композицій для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологічні аспекти упаковки для м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Технологічні аспекти упаковки для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Сучасні функціональні інгредієнти для м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні функціональні інгредієнти для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Актуальні проблеми та основні тенденції м'ясопереробної галузі АПК [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Актуальні проблеми та основні тенденції м'ясопереробної галузі АПК [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів [Текст]
Немає прим.
Статья
Баль-Прилипко, Л. В.
Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)