лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Жук, В. А.

До списку авторів

Жук, В. А.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Сенсорний аналіз
Доступно
 9 з 9
Книга
Жук, В. А.
Сенсорний аналіз: Навчальний посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1999 р.
ISBN 966-7204-08-1
 3.33 (3)


Заказать Заказать

На полку На полку

Дослідження в напрямку розробки конкурентоспроможної солоно-квашеної продукції
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Дослідження в напрямку розробки конкурентоспроможної солоно-квашеної продукції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження конкурентоспроможності та якості районованих сортів яблук Полтавської області
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Дослідження конкурентоспроможності та якості районованих сортів яблук Полтавської області
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Конкурентоспроможність кабачків, вирощених в Полтавській області
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Конкурентоспроможність кабачків, вирощених в Полтавській області
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання цехів малої потужності для виробництва соленої продукції із кабачків і патисонів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Використання цехів малої потужності для виробництва соленої продукції із кабачків і патисонів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Лінія соління для цехів малої потужності
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, Ю. Т.
Лінія соління для цехів малої потужності
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Теоретичні основи товарознавства
Доступно
 155 з 155
Книга

Теоретичні основи товарознавства: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2000 р.
ISBN 966-7568-05-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавча оцінка сировини і матеріалів рослинного походження [Текст] + [Електрон. ресурс]
Доступно
 5 з 5
Книга
Жук, В. А.
Товарознавча оцінка сировини і матеріалів рослинного походження [Текст] + [Електрон. ресурс]: монографія
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавчі та маркетингові аспекти пакування
Доступно
 7 з 7
Книга
Жук, Ю. Т.
Товарознавчі та маркетингові аспекти пакування: Лекція
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга

Товарознавство продовольчих товарів [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення курсу за кредитно-модульною системою навчання
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Товарознавство і комерційна діяльність [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Жук, В. А.
Товарознавство і комерційна діяльність [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив бланширування кабачків та патисонів на зміни їх маси, об'єму, хімічного складу, а також на ...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Вплив бланширування кабачків та патисонів на зміни їх маси, об'єму, хімічного складу, а також на ...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання інформаційних технологій як передумова покращення якості підготовки фахівців
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Використання інформаційних технологій як передумова покращення якості підготовки фахівців
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Удосконалення методики організіції самостійної роботи, як чинник підвищення якості навчального пр...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Удосконалення методики організіції самостійної роботи, як чинник підвищення якості навчального пр...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: Смакові товари [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Жук, В. А.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: Смакові товари [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення
Доступно
 1 з 1
Книга

Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Моніторинг освітньої діяльності при викладанні спеціальних дисциплін на педагогічному факультеті ...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Моніторинг освітньої діяльності при викладанні спеціальних дисциплін на педагогічному факультеті ...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив зберігання на зміни органолептичних показників якості маринованих кабачків, патисонів та гр...
Немає прим.
Статья
Жук, В. А.
Вплив зберігання на зміни органолептичних показників якості маринованих кабачків, патисонів та гр...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив передпосівного обробітку насіння редису магнітним полем на якісні показники готової продукції
Немає прим.
Статья
Жук, В. А.
Вплив передпосівного обробітку насіння редису магнітним полем на якісні показники готової продукції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)