Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Жук, В. А.
До списку авторів
Жук, В. А.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Дослідження в напрямку розробки конкурентоспроможної солоно-квашеної продукції
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Дослідження в напрямку розробки конкурентоспроможної солоно-квашеної продукції
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Дослідження конкурентоспроможності та якості районованих сортів яблук Полтавської області
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Дослідження конкурентоспроможності та якості районованих сортів яблук Полтавської області
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Конкурентоспроможність кабачків, вирощених в Полтавській області
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Конкурентоспроможність кабачків, вирощених в Полтавській області
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Використання цехів малої потужності для виробництва соленої продукції із кабачків і патисонів
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Використання цехів малої потужності для виробництва соленої продукції із кабачків і патисонів
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Товарознавчо-технологічні властивості яблук і ефективність роботи малих підприємств
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Жук, Ю. Т.
Товарознавчі та маркетингові аспекти пакування: Лекція
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Жук, Ю. Т.
Товарознавчі та маркетингові аспекти пакування: Лекція
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Жук, В. А.
Товарознавство і комерційна діяльність [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Товарознавство і комерційна діяльність [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Вплив бланширування кабачків та патисонів на зміни їх маси, об'єму, хімічного складу, а також на ...
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Вплив бланширування кабачків та патисонів на зміни їх маси, об'єму, хімічного складу, а також на ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Використання інформаційних технологій як передумова покращення якості підготовки фахівців
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Використання інформаційних технологій як передумова покращення якості підготовки фахівців
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Удосконалення методики організіції самостійної роботи, як чинник підвищення якості навчального пр...
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Удосконалення методики організіції самостійної роботи, як чинник підвищення якості навчального пр...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Жук, В. А.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: Смакові товари [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ: Смакові товари [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній
Дослідження екологічного стану Полтавської області і розробка рекомендацій щодо його покращення: Звіт по науково-дослідній темі
РВВ ПУСКУ, 2000 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Моніторинг освітньої діяльності при викладанні спеціальних дисциплін на педагогічному факультеті ...
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Моніторинг освітньої діяльності при викладанні спеціальних дисциплін на педагогічному факультеті ...
б.р.
ISBN відсутній