Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Тележенко, Л. М.
К списку авторов
Тележенко, Л. М.
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Нет экз.
Статья
Козонова, Ю. О.
Соковмісні напої з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Деркач, І. В.
Щодо контролю якості соків, напоїв, цукатів у виробництві [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Тележенко, Л. М.
Дослідження впливу режимних параметрів процесу заморожування фруктово-ягідних десертів на якість ...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Статья
Тележенко, Л. М.
Дослідження впливу режимних параметрів процесу заморожування фруктово-ягідних десертів на якість ...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Тележенко, Л. М.
Композиції каш функціонального призначення: технологічні аспекти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Тележенко, Л. М.
Моделювання раціонального харчування [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
2 из 2
Книга
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Олді-плюс, 2016 р.
ISBN 978-966-289-098-3
Заказать
На полку
Нет экз.
Статья
Тележенко, Л. М.
Дослідження способів вилучення фітокомпонентів з буряку [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Салавеліс, А. Д.
Спеціалізовані харчові суміші для використання в післяопераційний період [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку