лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Орлова, Н. Я.

К списку авторов

Орлова, Н. Я.

Сортировать по: заглавию

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів:Автореферат дис.
Нет экз.
Книга
Орлова, Н. Я.
Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів:Автореферат дис.
КДТЕУ, 1996 г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Теоретичні основи товарознавства
Доступно
 155 из 155
Книга

Теоретичні основи товарознавства: Навч. посібник
НМЦ Укоопосвіта, 2000 г.
ISBN 966-7568-05-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів
Доступно
 143 из 143
Книга
Орлова, Н. Я.
Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів: Лабораторний практикум. Навч. посіб.
КДТЕУ, 1999 г.
ISBN 966-7376-19-2
 5 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Вплив попередньої обробки і способів пакування на хімічний склад сушених баклажанів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Орлова, Н. Я.
Вплив попередньої обробки і способів пакування на хімічний склад сушених баклажанів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Сучасні проблеми товарознавства
Доступно
 8 из 8
Книга

Сучасні проблеми товарознавства: Збірник наукових праць
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-48-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Наукові принципи формування асортименту та управління якістю замороженої плодоовочевої продукції
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Орлова, Н. Я.
Наукові принципи формування асортименту та управління якістю замороженої плодоовочевої продукції
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Сучасні проблеми товарознавства
Доступно
 2 из 2
Книга

Сучасні проблеми товарознавства: Збірник наукових праць
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN 966-7376-48-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Фактори формування органолептичних властивостей і С- вітаміннох цінності заморожених дерунів
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Вітер, Ю. А.
Фактори формування органолептичних властивостей і С- вітаміннох цінності заморожених дерунів
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку

Зміна мікрофлори нових видів заморожених овочів під час заморожування, зберігання та розморожування
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Орлова, Н. Я.
Зміна мікрофлори нових видів заморожених овочів під час заморожування, зберігання та розморожування
б.г.
ISBN отсутствует
 4 (1)


На полку На полку

Сучасні проблеми товарознавства
Доступно
 5 из 5
Книга

Сучасні проблеми товарознавства: Збірник наукових праць
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 г.
ISBN 966-629-072-3
 5 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавство продовольчих товарів
Нет экз.
Многотомник
Орлова, Н. Я.
Товарознавство продовольчих товарів: Підручник
КНТЕУ, б.г.
ISBN 966-629-033-2
 1 (2)


На полку На полку

Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки
Доступно
 98 из 98
Книга
Орлова, Н. Я.
Т.3. : Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки: Підручник
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN 966-629-033-2


Заказать Заказать

На полку На полку

Заморожені плодоовочеві продукти
Доступно
 5 из 5
Книга
Орлова, Н. Я.
Заморожені плодоовочеві продукти: Проблеми формування асортименту та якості: Монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-172-X


Заказать Заказать

На полку На полку

Напівфабрикати в деталях [Текст] + [Електронний ресурс]
Нет экз.
Статья
Орлова, Н. Я.
Напівфабрикати в деталях [Текст] + [Електронний ресурс]: Удосконалення структури асортименту швидкозаморожених напівфабрикатів для для оздоровчого харчування
б.г.
ISBN отсутствует

полный текст


На полку На полку

Біохімія та фізіологія харчування [Текст]
Доступно
 3 из 3
Книга
Орлова, Н. Я.
Біохімія та фізіологія харчування [Текст]: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010 г.
ISBN 966-629-251-3


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.213.63.130)