Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Васюкова, Г. Т.
До списку авторів
Васюкова, Г. Т.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Автореферат/Диссертация
Васюкова, Г. Т.
Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо-рибних кулінарних виробів: автореф. дис.
ХДАТОХ, 1996 р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Васюкова, Г. Т.
Дослідження якості хлібобулочних виробів з тритикалевого борошна
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Васюкова, Г. Т.
Дослідження структури рибних фаршів
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Васюкова, Г. Т.
Економічні перетворення у розвитку рибного господарства
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
3 з 3
Книга
Васюкова, Г. Т.
Екологія [Текст]: підручник
Кондор, 2009 р.
ISBN 978-966-351-260-0
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
7 з 7
Книга
Васюкова, Г. Т.
Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст]: навч. посіб.
Кондор, 2011 р.
ISBN 978-966-351-346-1
Заказать
На полку
Доступно
2 з 2
Книга
Васюкова, Г. Т.
Екологія [Текст]: підручник
Кондор, 2012 р.
ISBN 978-966-351-260-0
Заказать
На полку