лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Кущ, Л. I.

До списку авторів

Кущ, Л. I.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Технологія галузі. Технологія продукції харчування [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга

Технологія галузі. Технологія продукції харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія галузі. Технологія продукції харчування
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс

Технологія галузі. Технологія продукції харчування: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
РВВ ПУСКУ, б.р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія галузі [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга

Технологія галузі [Електронний ресурс]: лабораторний практикум
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Програма виробничої технологічної практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ре...
Доступно
 10 з 10
Книга
Чоні, І. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ре...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
Доступно
 10 з 10
Книга
Чоні, І. В.
Програма організаційної (міжнародної) практики для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельн...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма навчальної ознайомчої практики для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технол...
Доступно
 10 з 10
Книга
Рогова, А. Л.
Програма навчальної ознайомчої практики для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технол...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма виробничої технологічної практики [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Положишникова, О. I.
Програма виробничої технологічної практики [Електронний ресурс]
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Програма комплексної бакалаврської практики [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Шамян, С. М.
Програма комплексної бакалаврської практики [Текст]
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма та методичні рекомендації щодо проходження передбакалаврської технологічної практики [Те...
Доступно
 10 з 10
Книга
Положишникова, О. I.
Програма та методичні рекомендації щодо проходження передбакалаврської технологічної практики [Те...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма та методичні рекомендації до проходження виробничої технологічної практики студентами на...
Доступно
 10 з 10
Книга
Положишникова, О. I.
Програма та методичні рекомендації до проходження виробничої технологічної практики студентами на...
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма організаційної (міжнародної) практики [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма організаційної (міжнародної) практики [Текст]: для студентів 3 курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 «Гот...
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма виробничої технологічної практики для студентів 2 курсу напряму підготовки 6.140101 «Гот...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма переддипломної практики студентів спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа...
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма переддипломної практики студентів спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма виробничої практики студентів спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа» ПУ...
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма виробничої практики студентів спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа» ПУ...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма переддипломної практики студентів спеціальності 8.14010102 «Курортна справа» ПУЕТ [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма переддипломної практики студентів спеціальності 8.14010102 «Курортна справа» ПУЕТ [Текст]
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма комплексної бакалаврської практики для студентів 4 курсу напряму підготовки 6.140101 «Го...
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма комплексної бакалаврської практики для студентів 4 курсу напряму підготовки 6.140101 «Го...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма виробничої практики для студентів спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа...
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма виробничої практики для студентів спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма виробничої практики для студентів спеціальності 8.14010102 «Курортна справа» ПУЕТ [Текст]
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма виробничої практики для студентів спеціальності 8.14010102 «Курортна справа» ПУЕТ [Текст]
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Програма переддипломної практики для студентів спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна сп...
Доступно
 5 з 5
Книга
Капліна, Т. В.
Програма переддипломної практики для студентів спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна сп...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Проблеми та завдання практичної підготовки сучасного фахівця для готельно-ресторанного господарст...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Проблеми та завдання практичної підготовки сучасного фахівця для готельно-ресторанного господарст...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.169)