Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Офіленко, Н. О.
До списку авторів
Офіленко, Н. О.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Электронный ресурс
Офіленко, Н. О.
Ринок і ресурси споживчих товарів: методичні рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Ринок і ресурси споживчих товарів: методичні рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2010 р.
ISBN відсутній
Книга
Офіленко, Н. О.
Ринок і ресурси споживчих товарів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Ринок і ресурси споживчих товарів [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Ринок і ресурси споживчих товарів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-966-364-920-7
Ринок і ресурси споживчих товарів [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-966-364-920-7
Книга
Офіленко, Н. О.
Програма бакалаврської практики [Електронний ресурс]
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Програма бакалаврської практики [Електронний ресурс]
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Офіленко, Н. О.
Ринок і ресурси споживчих товарів [Текст]: курс лекцій
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Ринок і ресурси споживчих товарів [Текст]: курс лекцій
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Книга
Програма наскрізної практичної підготовки студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Програма наскрізної практичної підготовки студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і...
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Книга
Офіленко, Н. О.
Товарознавча характеристика м'яса і сала свиней при різному поєднанні порід [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN 978-966-184-176-4
Офіленко, Н. О.
Товарознавча характеристика м'яса і сала свиней при різному поєднанні порід [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN 978-966-184-176-4
Книга (аналит. описание)
Кайнаш, А. П.
Проблеми викладання курсу "Товарознавство" для студентів напряму підготовки "Харчові технології т...
б.р.
ISBN відсутній
Кайнаш, А. П.
Проблеми викладання курсу "Товарознавство" для студентів напряму підготовки "Харчові технології т...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Офіленко, Н. О.
Програма з виробничої бакалаврської практики для студентів напряму підготовки 6.051401 "Біотехнол...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Програма з виробничої бакалаврської практики для студентів напряму підготовки 6.051401 "Біотехнол...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Офіленко, Н. О.
Суть і значення навчальної практики у студентів напряму підготовки «Біотехнологія» [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Суть і значення навчальної практики у студентів напряму підготовки «Біотехнологія» [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Офіленко, Н. О.
Програма з виробничого стажування (виробничої практики) для студентів 1 курсу напряму підготовки ...
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Програма з виробничого стажування (виробничої практики) для студентів 1 курсу напряму підготовки ...
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Офіленко, Н. О.
Сучасний стан та тенденції розвитку ринку кисломолочного сиру в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Сучасний стан та тенденції розвитку ринку кисломолочного сиру в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній