Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Холодова, О. Ю.
До списку авторів
Холодова, О. Ю.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Холодова, О. Ю.
Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Холодова, О. Ю.
Основні інгредієнти в сучасних технологіях м'ясопереробної галузі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Холод, С. Б.
Перспективы экологизации процесса производства пищевых продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Холод, С. Б.
Перспективы экологизации процесса производства пищевых продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Малигіна, В. Д.
Характеристика харчових добавок, які використовуються у процесі виробництва м'ясних продуктів [Те...
б.р.
ISBN відсутній
Малигіна, В. Д.
Характеристика харчових добавок, які використовуються у процесі виробництва м'ясних продуктів [Те...
б.р.
ISBN відсутній