Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Кузьмін, О. В.
До списку авторів
Кузьмін, О. В.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Системний аналіз виробництва горілки на вітчизняних підприємствах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Мілохова, Т. А.
Поліпшення органолептичних властивостей ковбасних виробів в процесі шприцювання фаршу в оболонку ...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Книга
Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня [Електронний ресурс]: навчальний посібник
Олді-плюс, 2018 р.
ISBN 978-966-289-169-0
повний текст
На полку