Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Перцевой, Ф. В.
До списку авторів
Перцевой, Ф. В.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Перцевой, Ф. В.
Дослідження вмісту сухих речовин у екстраті за умови гідротермообробки ядра насіння соняшнику [Те...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Перцевой, Ф. В.
Дослідження вологоутримуючої здатності м'якого сирного продукту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Обозна, М. В.
Застосування концентрату ядра волоського горіху для підвищення якості начинок для вафельних вироб...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Доступно
1 з 1
Книга
Магістерська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Немає прим.
Книга
Сучасні досягнення харчової науки. У 2-х ч. Ч. 2 [Електронний ресурс]: навч. посібник
Олді-плюс, 2022 р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Книга
Харчові технології. У 2 ч. Ч. 2 [Електронний ресурс]: навч. посібник
ХДУХТ, 2020 р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку