Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Перцевой, Ф. В.
К списку авторов
Перцевой, Ф. В.
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
1 из 1
Книга
Випускна бакалаврська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку
Нет экз.
Статья
Перцевой, Ф. В.
Дослідження вмісту сухих речовин у екстраті за умови гідротермообробки ядра насіння соняшнику [Те...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Перцевой, Ф. В.
Дослідження вологоутримуючої здатності м'якого сирного продукту [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Обозна, М. В.
Застосування концентрату ядра волоського горіху для підвищення якості начинок для вафельних вироб...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Доступно
1 из 1
Книга
Магістерська робота [Текст]: навч. посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація "Технології харчування") денної форми навчання
Університетська книга, 2017 р.
ISBN відсутній
Заказать
На полку