лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Олійник, Н. В.

До списку авторів

Олійник, Н. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | вперед >>
Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією:Автореферат...
Немає прим.
Книга
Олійник, Н. В.
Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією:Автореферат...
Український державний університет харчових технологій, 1999 р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]
Немає прим.
Книга

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Якісне управління організацією самостійної роботи студентів - шлях до зростання ефективності проц...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Якісне управління організацією самостійної роботи студентів - шлях до зростання ефективності проц...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Электронный ресурс
Олійник, Н. В.
Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]: Електронний варіант виконання курсового проекту
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Шкарупа, В. Г.
Проектування підприємств громадського харчування з основами САПР [Електрон. ресурс]: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ростовський, В. С.
Використання ягідного борошна для виробництва солодких страв у громадському харчуванні
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Моніторинг якості знань студентів як необхідна умова підвищення рівня підготовки інженерів- техно...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ростовський, В. С.
Моніторинг якості знань студентів як необхідна умова підвищення рівня підготовки інженерів- техно...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розширення асортименту консервів з томатів зелених
Немає прим.
Статья
Плахотін, В. Я.
Розширення асортименту консервів з томатів зелених
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Дослідження мінерального складу нетрадиційної плодово-ягідної сировини (на матеріалі Полтавського...
Немає прим.
Статья
Ростовський, В. С.
Дослідження мінерального складу нетрадиційної плодово-ягідної сировини (на матеріалі Полтавського...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шеляков, О. П.
Особливості використання м"яса равликів helіx як сировини для виготовлення харчової продукції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Ефективні шляхи вдосконалення змісту і форм підготовки інженерів-технологів в умовах євроїнтеграції
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Ефективні шляхи вдосконалення змісту і форм підготовки інженерів-технологів в умовах євроїнтеграції
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Олійник, Н. В.
Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Н. В.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Ресурсозберігаючі технології при виробництві рибних виробів із котлетної маси [Текст]
Немає прим.
Статья
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології при виробництві рибних виробів із котлетної маси [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Принципи макроекономічної оцінки соціального капіталу [Текст] + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Мішенін, Є. В.
Принципи макроекономічної оцінки соціального капіталу [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Харчові технології [Текст]
Доступно
 10 з 10
Книга
Олійник, Н. В.
Харчові технології [Текст]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування [Електронний ресурс]
Немає прим.
Книга
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка технології м'ясних  січених виробів з використанням кісткової пасти [Текст]
Немає прим.
Статья
Олійник, Н. В.
Розробка технології м'ясних січених виробів з використанням кісткової пасти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Олійник, Н. В.
Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування: метод. рекомендації
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)