лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Капліна, Т. В.

До списку авторів

Капліна, Т. В.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | вперед >>
Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пш...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пш...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Зміни біотехнічних властивостей дріжджів внаслідок обробки у вихровому шафі феромагнітних частинок
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Зміни біотехнічних властивостей дріжджів внаслідок обробки у вихровому шафі феромагнітних частинок
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]
Немає прим.
Книга

Програма Державного іспиту [Електрон.ресурс]: для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магн...
Доступно
 2 з 2
Автореферат/Диссертация
Капліна, Т. В.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магн...: Автореферат дис.
ХДАТОХ, 2001 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 285 з 285
Книга

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: полтавська кухня : навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Методичні рекомендації з розробки технологічних карт на фірмові страви та вироби [Електрон. ресурс]: Для слухачів факультету підвищення кваліфікації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологія борошняних кондитерських виробів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Капліна, Т. В.
Технологія борошняних кондитерських виробів [Електрон. ресурс]: Навчальний комплекс з дисципліни
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Якісне управління організацією самостійної роботи студентів - шлях до зростання ефективності проц...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Якісне управління організацією самостійної роботи студентів - шлях до зростання ефективності проц...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технології борошняних кондитерських виробів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Электронный ресурс
Капліна, Т. В.
Технології борошняних кондитерських виробів [Електрон. ресурс]: електронний навчальний посібник
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...
Немає прим.
Книга
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив температури середовища обробки дріжджів в апараті ВА-100 на їх технологічні властивості
Немає прим.
Статья
Лисюк, Г. М.
Вплив температури середовища обробки дріжджів в апараті ВА-100 на їх технологічні властивості
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Моніторинг якості освітнього процесу та інноваційної діяльності на технологічному факультеті ПУСКУ
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Моніторинг якості освітнього процесу та інноваційної діяльності на технологічному факультеті ПУСКУ
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив електромагнітної обробки на стан водних систем
Немає прим.
Статья
Капліна, Т. В.
Вплив електромагнітної обробки на стан водних систем
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Розробка технології виготовлення м'ясних січених напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарног...
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарног...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Нова технологія екологізації м"ясних напівфабрикатів
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Нова технологія екологізації м"ясних напівфабрикатів
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технологія продукції громадського харчування [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції громадського харчування [Електрон. ресурс]: Метод. рекомендації
2004 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Теоретичне обгрунтування впливу електромагнітних полів на біологічні системи
Немає прим.
Статья
Капліна, Т. В.
Теоретичне обгрунтування впливу електромагнітних полів на біологічні системи
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)