Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В.
До списку авторів
Капліна, Т. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Іванова, О. В.
Cанітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Іванова, О. В.
Cанітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Анкетування як важливий інструмент оцінки вподобань споживачів щодо закладів ресторанного господа...
б.р.
ISBN відсутній
Анкетування як важливий інструмент оцінки вподобань споживачів щодо закладів ресторанного господа...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пш...
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пш...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Використання електромагнітної обробки борошна для підвищення мікробіологічної стійкості хліба
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Використання феромагнітних часток у технологіях соусів на емульсійній основі
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарног...
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Вплив активованих у вихровому шарі феромагнітних часток дріжджів на процеси дозрівання безопарног...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Вплив економічних чинників на якість готельних послуг [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Гармонізація змісту підготовки інженерів-технологів в умовах входження в європейський освітній пр...
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Гармонізація змісту підготовки інженерів-технологів в умовах входження в європейський освітній пр...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Дистанційне навчання як шлях до модернізації вищої освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Дистанційне навчання як шлях до модернізації вищої освіти [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Добавки, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських та булочних виробів [Електро...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2003 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Досвід організації виробничої практики (стажування) у Польщі студентів напряму підготовки «Готель...
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Досвід організації виробничої практики (стажування) у Польщі студентів напряму підготовки «Готель...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Зміни біотехнічних властивостей дріжджів внаслідок обробки у вихровому шафі феромагнітних частинок
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Зміни біотехнічних властивостей дріжджів внаслідок обробки у вихровому шафі феромагнітних частинок
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Бут, С. О.
Інноваційна стратегія підприємств готельного і ресторанного господарства — шлях до ефективного ро...
б.р.
ISBN відсутній
Бут, С. О.
Інноваційна стратегія підприємств готельного і ресторанного господарства — шлях до ефективного ро...
б.р.
ISBN відсутній