Навигатор :
Приватний кабінет:
Электронный каталог: Плахотін, В. Я.
К списку авторов
Плахотін, В. Я.
Сортировать по: заглавиюСвязанные описания:
Книга
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 г.
ISBN отсутствует
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 г.
ISBN отсутствует
Книга
Плахотін, В. Я.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон.ресурс]
2001 г.
ISBN отсутствует
Плахотін, В. Я.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон.ресурс]
2001 г.
ISBN отсутствует
Книга
Тюрікова, І. С.
Технологія галузі [Електрон.ресурс]: Лабораторні роботи і методичні рекомендації
2001 г.
ISBN отсутствует
Тюрікова, І. С.
Технологія галузі [Електрон.ресурс]: Лабораторні роботи і методичні рекомендації
2001 г.
ISBN отсутствует
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 г.
ISBN отсутствует
Книга
Плахотін, В. Я.
Метрологія,стандартизація і сертифікація продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2003 г.
ISBN отсутствует
Плахотін, В. Я.
Метрологія,стандартизація і сертифікація продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2003 г.
ISBN отсутствует
Книга
Плахотін, В. Я.
Проблеми якості і конкурентоспроможність продукції в Україні та шляхи її вирішення + [Електрон. р...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 г.
ISBN отсутствует
Плахотін, В. Я.
Проблеми якості і конкурентоспроможність продукції в Україні та шляхи її вирішення + [Електрон. р...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
б.г.
ISBN отсутствует
Суткович, Т. Ю.
Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Плахотін, В. Я.
Характеристика яблучного соку залежно від виду попередньої обробки і способу вилучення
б.г.
ISBN отсутствует
Плахотін, В. Я.
Характеристика яблучного соку залежно від виду попередньої обробки і способу вилучення
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Плахотін, В. Я.
Управління якістю і конкурентоспроможністю продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2005 г.
ISBN отсутствует
Плахотін, В. Я.
Управління якістю і конкурентоспроможністю продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2005 г.
ISBN отсутствует
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-175-4
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN 966-364-175-4
Статья
Плахотін, В. Я.
Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
б.г.
ISBN отсутствует
Плахотін, В. Я.
Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
б.г.
ISBN отсутствует
Книга (аналит. описание)
Плахотін, В. Я.
Основні проблеми розробки програм фахових дисциплін відповідно до вимог Болонського процесу
б.г.
ISBN отсутствует
Плахотін, В. Я.
Основні проблеми розробки програм фахових дисциплін відповідно до вимог Болонського процесу
б.г.
ISBN отсутствует
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: лабор. практикум та завдання
2009 г.
ISBN отсутствует
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: лабор. практикум та завдання
2009 г.
ISBN отсутствует
Книга
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-057-6
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 978-966-184-057-6