Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Плахотін, В. Я.
До списку авторів
Плахотін, В. Я.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 р.
ISBN відсутній
Рибіцька, Г. С.
Технологія зберігання сільськогосподарської продукції: Навч.посібник
НМЦ Укоопосвіта, 1996 р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон.ресурс]
2001 р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів [Електрон.ресурс]
2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Тюрікова, І. С.
Технологія галузі [Електрон.ресурс]: Лабораторні роботи і методичні рекомендації
2001 р.
ISBN відсутній
Тюрікова, І. С.
Технологія галузі [Електрон.ресурс]: Лабораторні роботи і методичні рекомендації
2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Розробка технологій, проектування і розробка рекомендацій по організації цехів малої потужності п...: Звіт по науково-дослідній роботі 090/96
РВВ ПУСКУ, 2001 р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Метрологія,стандартизація і сертифікація продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2003 р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Метрологія,стандартизація і сертифікація продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2003 р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Проблеми якості і конкурентоспроможність продукції в Україні та шляхи її вирішення + [Електрон. р...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Проблеми якості і конкурентоспроможність продукції в Україні та шляхи її вирішення + [Електрон. р...: Текст лекції
РВВ ПУСКУ, 2004 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Суткович, Т. Ю.
Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній
Суткович, Т. Ю.
Дослідження впливу вакуумування та підігріву сировини на якість яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Плахотін, В. Я.
Характеристика яблучного соку залежно від виду попередньої обробки і способу вилучення
б.р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Характеристика яблучного соку залежно від виду попередньої обробки і способу вилучення
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Управління якістю і конкурентоспроможністю продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2005 р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Управління якістю і конкурентоспроможністю продукції [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2005 р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4
Статья
Плахотін, В. Я.
Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Розробка режимів вакуумування мезги у виробництві яблучного соку
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Плахотін, В. Я.
Основні проблеми розробки програм фахових дисциплін відповідно до вимог Болонського процесу
б.р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Основні проблеми розробки програм фахових дисциплін відповідно до вимог Болонського процесу
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: лабор. практикум та завдання
2009 р.
ISBN відсутній
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: лабор. практикум та завдання
2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-057-6
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] + [Електронни...: монографія
РВВ ПУСКУ, 2009 р.
ISBN 978-966-184-057-6