Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Пивоваров, П. П.
До списку авторів
Пивоваров, П. П.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
49 з 49
Книга
Теоретичні основи харчових технологій [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2011 р.
ISBN 978-966-405-202-0
повний текст
Заказать
На полку
Доступно
22 з 22
Книга
Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]: навч. посіб.
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-05-5
повний текст
Заказать
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Особливості харчування іноземних туристів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Шведський стіл - як прогресивна форма обслуговування іноземних туристів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Обслуговування банкетів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Пивоваров, П. П.
Инновационные технологии производства капсулированных продуктов [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку