лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Шаповалова, Н.

До списку авторів

Шаповалова, Н.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Реологічні властивості нових пастильних виробів [Текст]
Немає прим.
Статья
Рудавська, Г.
Реологічні властивості нових пастильних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Пастильні кондитерські вироби фізіологічно-функціонального призначення [Текст]
Немає прим.
Статья
Шаповалова, Н.
Пастильні кондитерські вироби фізіологічно-функціонального призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Ринок соусної продукції: детермінанти розвитку в Україні [Текст]
Немає прим.
Статья
Божко, Т.
Ринок соусної продукції: детермінанти розвитку в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.) [Текст]
Немає прим.
Статья
Шаповалова, Н.
Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.) [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Світовий ринок пшениці: виклики воєнного часу [Текст]
Немає прим.
Статья
Антюшко, Д.
Світовий ринок пшениці: виклики воєнного часу [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Категоризація шоколаду [Текст]
Немає прим.
Статья
Шаповалова, Н.
Категоризація шоколаду [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)