Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Вербицький, С. Б.
К списку авторов
Вербицький, С. Б.
Сортировать по: заглавиюПов'язані описи:
Статья
Вербицький, С. Б.
Використання харчових ароматизаторів згідно з нормативними документами ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вербицький, С. Б.
Використання харчових ароматизаторів згідно з нормативними документами ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вербицький, С. Б.
Підсолоджувачі та норми щодо їх використання, запроваджені у ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вербицький, С. Б.
Підсолоджувачі та норми щодо їх використання, запроваджені у ЄС [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вербицький, С. Б.
Оцінювання якості м’ясних продуктів за методом профільного аналізу структури [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вербицький, С. Б.
Оцінювання якості м’ясних продуктів за методом профільного аналізу структури [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Стан і перспективи гармонізації національних стандартів харчової галузі з міжнародними та європей...
б.р.
ISBN відсутній
Стан і перспективи гармонізації національних стандартів харчової галузі з міжнародними та європей...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вербицький, С. Б.
Іберо-американські особливості технології сирокопчених і сиров'ялених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вербицький, С. Б.
Іберо-американські особливості технології сирокопчених і сиров'ялених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вербицький, С. Б.
Іберо-американські особливості технології сирокопчених і сиров'ялених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вербицький, С. Б.
Іберо-американські особливості технології сирокопчених і сиров'ялених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вербицький, С. Б.
Емульситатори м'яса: конструкції та технологічні особливості використання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вербицький, С. Б.
Емульситатори м'яса: конструкції та технологічні особливості використання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній