Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Горобець, О. М.
До списку авторів
Горобець, О. М.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Горобець, О. М.
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.16
2017 р.
ISBN відсутній
Горобець, О. М.
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу [Текст]: автореф. ... канд. техн. наук : 05.18.16
2017 р.
ISBN відсутній
Статья
Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабр...
б.р.
ISBN відсутній
Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабр...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Мирончук, І. С.
Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мирончук, І. С.
Використання рослинної сировини в технології печива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Рябоконь, С. С.
Використання вторинної сировини в технології солодких страв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Рябоконь, С. С.
Використання вторинної сировини в технології солодких страв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 18...
ПУЕТ, 2018 р.
ISBN відсутній
Статья
Хомич, Г. П.
Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Хомич, Г. П.
Методи контролю якості продукції в галузі [Електронний ресурс]: робочий зошит
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Хомич, Г. П.
Методи контролю якості продукції в галузі [Електронний ресурс]: робочий зошит
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Книга
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технол...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технол...
ПУЕТ, 2021 р.
ISBN відсутній
Статья
Використання пектиновмісної сировини в технології десертних виробів [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Використання пектиновмісної сировини в технології десертних виробів [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів [Електр...
б.р.
ISBN відсутній
Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів [Електр...
б.р.
ISBN відсутній