Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Давидович, О. Я.
К списку авторов
Давидович, О. Я.
Сортировать по:
заглавию
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Нет экз.
Статья
Давидович, О. Я.
Вплив природних добавок на збереження якості ліпідної фракції печива цукрового [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Статья
Давидович, О. Я.
Нетрадиційні види олій у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Сирохман, І. В.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів: кекси [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Давидович, О. Я.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей сирокопчених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Нет экз.
Статья
Давидович, О. Я.
Перспективи використання прянощів для поліпшення смако-ароматичних властивостей кави натуральної ...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку