Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Мілохова, Т. А.
До списку авторів
Мілохова, Т. А.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Мілохова, Т. А.
Поліпшення органолептичних властивостей ковбасних виробів в процесі шприцювання фаршу в оболонку ...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивос...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Топольник, В. Г.
Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку