Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Леонова, Б.
До списку авторів
Леонова, Б.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Статья
Баль-Прилипко, Л.
Використання біокосервантів для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л.
Використання біокосервантів для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л.
Інноваційні технологічні рішення при виробництві варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л.
Інноваційні технологічні рішення при виробництві варених ковбас [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Современные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Современные тенденции применения стартовых культур в мясной промышленности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л.
Біотехнологічні прийоми виготовлення м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л.
Біотехнологічні прийоми виготовлення м'ясних продуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Баль-Прилипко, Л.
Вдосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баль-Прилипко, Л.
Вдосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді [Текст]
б.р.
ISBN відсутній