Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Баля, Л. В.
До списку авторів
Баля, Л. В.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Баля, Л. В.
Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баля, Л. В.
Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Офіленко, Н. О.
Програма з виробничої бакалаврської практики для студентів напряму підготовки 6.051401 "Біотехнол...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Офіленко, Н. О.
Програма з виробничої бакалаврської практики для студентів напряму підготовки 6.051401 "Біотехнол...
ПУЕТ, 2014 р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]: автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.15.15
2013 р.
ISBN відсутній
Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]: автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.15.15
2013 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Кібкало, Д. Ю.
Товарознавча оцінка якості білих виноградних напівсолодких вин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Кібкало, Д. Ю.
Товарознавча оцінка якості білих виноградних напівсолодких вин [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Назаренко, В. О.
Товарознавство (Харчові продукти) [Текст]: навч. метод. посібник
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Назаренко, В. О.
Товарознавство (Харчові продукти) [Текст]: навч. метод. посібник
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Горячова, О. О.
Особливості проведення навчальної науково-педагогічної практики для студентів спеціальності «Това...
б.р.
ISBN відсутній
Горячова, О. О.
Особливості проведення навчальної науково-педагогічної практики для студентів спеціальності «Това...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Баля, Л. В.
Товарознавча характеристика зернової квасолі білої [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баля, Л. В.
Товарознавча характеристика зернової квасолі білої [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Электронный ресурс
Баля, Л. В.
Програма і методичні рекомендації з виробничого стажування: для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Баля, Л. В.
Програма і методичні рекомендації з виробничого стажування: для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній