Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кузнецова, Н. О.
До списку авторів
Кузнецова, Н. О.
Сортувати за: заголовкомПов'язані описи:
Книга
Безпечність товарів [Текст]: навч. завдання та метод. рекомендації : 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Безпечність товарів [Текст]: навч. завдання та метод. рекомендації : 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"
ПУЕТ, 2013 р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Юдічева, О. П.
Дистанційні технології навчання під час викладання дисципліни "Безпечність товарів": особливості ...
б.р.
ISBN відсутній
Юдічева, О. П.
Дистанційні технології навчання під час викладання дисципліни "Безпечність товарів": особливості ...
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Експертиза продовольчих товарів [Текст]: кредитно-модульний курс : навч. посібник
Ліра-К, 2014 р.
ISBN 978-966-2609-70-7
Експертиза продовольчих товарів [Текст]: кредитно-модульний курс : навч. посібник
Ліра-К, 2014 р.
ISBN 978-966-2609-70-7
Книга (аналит. описание)
Гапонюк, С. В.
Особливості класифікації і відмінні особливості сортів бананів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Гапонюк, С. В.
Особливості класифікації і відмінні особливості сортів бананів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Денисюк, І. М.
Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Денисюк, І. М.
Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Стрілецька, Л. М.
Експертні дослідження якості консервів "шпроти в олії" за органолептичними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Стрілецька, Л. М.
Експертні дослідження якості консервів "шпроти в олії" за органолептичними показниками [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Юдічева, О. П.
Особливості змін мікроструктури чини і нуту після вологотермічної обробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Юдічева, О. П.
Особливості змін мікроструктури чини і нуту після вологотермічної обробки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній