Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навигатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Личный кабинет :
Штрих-код
Имя_читателя
Электронный каталог: Свідло, К. В.
К списку авторов
Свідло, К. В.
Сортировать по:
заглавию
Связанные описания:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
21 из 21
Книга
Свідло, К. В.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст]: підручник
Світ книг, 2013 г.
ISBN 978-966-2678-09-3
полный текст
Заказать
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Свідло, К. В.
Технологія рибних січених виробів з добавками геродієтичного профілю [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
На полку
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Свідло, К. В.
Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення [Текст]
б.г.
ISBN отсутствует
На полку