Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Свідло, К. В.
До списку авторів
Свідло, К. В.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Доступно
21 з 21
Книга
Свідло, К. В.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст]: підручник
Світ книг, 2013 р.
ISBN 978-966-2678-09-3
повний текст
Заказать
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Свідло, К. В.
Технологія рибних січених виробів з добавками геродієтичного профілю [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Свідло, К. В.
Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку