Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Сухенко, В. Ю.
До списку авторів
Сухенко, В. Ю.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Сухенко, В. Ю.
Ефективність використання рослинних консервантів для м'ясопродуктів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Використання систем автоматичного проектування та моделювання м'ясокомбінатів і ковбасних цехів [...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Сухенко, В. Ю.
Показники надійності обладнання харчових виробництв [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Розбицька, Т. В.
Важливість розробки програми управління екологічними ризиками в умовах молокопереробних підприємс...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Розробка комплексної харчової добавки на основі тваринної та рослинної сировини для м’ясних проду...
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Статья
Черевашко, Д. І.
Аналізування стандартних показників і розроблення бальної та рейтингової оцінки якості пива [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Павелко, О. О.
Застосування методу SWOT–аналізування в умовах студентської організації НУБіП України [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку