лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Кирніс, Н. І.

До списку авторів

Кирніс, Н. І.

Сортувати за: заголовком

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст]
Немає прим.
Статья
Кирніс, Н. І.
Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Основні формати пропозицій бізнес-харчування в Полтавському регіоні [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ільїна, Є. Е.
Основні формати пропозицій бізнес-харчування в Полтавському регіоні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Права інтелектуальної власності та авторське право в дистанційній освіті [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, А. С.
Права інтелектуальної власності та авторське право в дистанційній освіті [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) [Електронн...
Немає прим.
Автореферат/Диссертация
Кирніс, Н. І.
Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) [Електронн...: автореф. дис … канд.. екон. наук : 08.00.04
Льві. торгов.-економ. університет, 2020 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Стажування, як форма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників [Текст]
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Кирніс, Н. І.
Стажування, як форма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Моніторинг попиту на кейтерингові послуги в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприє...
Немає прим.
Статья
Кирніс, Н. І.
Моніторинг попиту на кейтерингові послуги в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприє...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Управління ефективністю діяльності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) [Електронни...
Немає прим.
Статья
Кирніс, Н. І.
Управління ефективністю діяльності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) [Електронни...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Вплив чат-ботів на якість послуг у ресторанному бізнесі [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Кирніс, Н. І.
Вплив чат-ботів на якість послуг у ресторанному бізнесі [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)