Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...
Навігатор :
Новые поступления
Простой поиск
Расширенный поиск
Авторы
Издательства
Серии
Тезаурус (Рубрики)
Книгообеспеченность:
По дисциплинам
По специальностям
По специализациям
По циклам дисциплин
По кафедрам
Особистий кабінет:
Штрих-код
Ім'я читача
Електронний каталог: Кирніс, Н. І.
До списку авторів
Кирніс, Н. І.
Сортувати за:
заголовком
Пов'язані описи:
Отобрать для печати:
страницу
|
инверсия
|
сброс
|
печать
(
0
)
Немає прим.
Статья
Кирніс, Н. І.
Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Ільїна, Є. Е.
Основні формати пропозицій бізнес-харчування в Полтавському регіоні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Капліна, А. С.
Права інтелектуальної власності та авторське право в дистанційній освіті [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
На полку
Немає прим.
Автореферат/Диссертация
Кирніс, Н. І.
Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) [Електронн...: автореф. дис … канд.. екон. наук : 08.00.04
Льві. торгов.-економ. університет, 2020 р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Книга (аналит. описание)
Кирніс, Н. І.
Стажування, як форма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Кирніс, Н. І.
Моніторинг попиту на кейтерингові послуги в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприє...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку
Немає прим.
Статья
Кирніс, Н. І.
Управління ефективністю діяльності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) [Електронни...
б.р.
ISBN відсутній
повний текст
На полку